Pravila i uvjeti

KUPNJA I DOSTAVA NA  www.tauzer-b.hr (UVJETI)

-minimalni iznos narudžbe iznosi=50,00 kn

-dostava u cijeloj Hrvatskoj:kontinentalni dio Hrvatske unutar 1-5 radnih dana,a na otocima prema rasporedu dostave(Informacije na stranici tvrtke Overseas Express- raspored vožnje).Na pojedine otoke dostava nije moguća.

-cijena dostave iznosi=40,00 kn(za sve pošiljke do max.težine 20kg),svaka sljedeća kila se naplaćuje 2kn

Registracija

Da biste ostvarili pravo koristiti Tauzer-b internet trgovinu možete,a nužno i ne, završiti proces registracije.Registracijom si kupac omogućava čuvanje započete narudžbe kao i svaki naknadni pregled poslanih.

Kako naručiti

Internet trgovinom na našim web stranicama vam omogućujemo kupnju naših proizvoda.

Minimalna narudžba iznosi 50,00kn(ne uključujući troškove dostave).

Nakon vašeg završetka procesa  kupovine,šaljemo vam potvrdu narudžbe na vaš e-mail koji ste naveli u obrascu prilikom naručivanja.Ukoliko se dogodi da iz nekog razloga nemamo sve tražene artikle odnosno količine koje biste htjeli naručiti,telefonski ili e-mailom će vas kontaktirati naš djelatnik kako bi se dogovorili o isporuci eventualnih zamjenskih artikala i količina,odnosno eventualno stornirali naručene artikle.

Cijene svih proizvoda i artikala u Tauzer-b Internet trgovini su izražene u hrvatskim kunama(HRK) s uključenim PDV-om.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nejasnoće vezane uz narudžbu odnosno artikle,molimo vas da nas kontaktirate na e-mail:webprodaja@tauzer-b.hr ili na tel. 01/6546-700 ,01/6546-701 radnim danom 8.00-16.00,subotom 8.00-12.00.

Kupcu je omogućeno pravo raskida ugovora sukladno članku 44 Zakona o zaštiti potrošača.Isto pravo se ostvaruje sukladno roku i načinu predviđenim zakonom.

Tauzer-b zadržava pravo odbacivanja narudžbe, odnosno neisporučivanja iste ukoliko ustanovi bilo kakvu zloupotrebu Tauzer-b Internet stranice,odnosno ukoliko zaprimi nepotpune ili netočne podatke za narudžbu od strane kupca.

Plaćanje

-Pouzećem:gotovinski prilikom preuzimanja narudžbe kuriru Overseas Expressa.Kod ove vrste plaćanja prije same isporuke ćemo vas telefonski kontaktirati zbog vaše potvrde narudžbe.

-Avansno:po izdanom predračunu na naš žiro račun

Molimo Vas da nam ostavite svoj broj telefona/mobitela radi lakše eventualne komunikacije vezano uz plaćanje ili isporuku narudžbe.

Dostava narudžbe

Dostavu narudžbe na prostoru cijele Hrvatske vrši naš partner Overseas Express direktno na željenu lokaciju,tj. adresu koju navedete u narudžbi.Dostava na području kontinentalne Hrvatske je 1-5 radnih dana,a na otocima po rasporedu dostave na otoke.(točni podaci dostave po gradovima i otocima se nalaze na Internet stranicama Overseas Express-raspored vožnje).Molimo Vas za provjeru tih podataka jer se isporuke ne vrše za određene otočne lokacije.

Ukoliko naručitelj (kupac) prilikom dostave nije kod kuće,dostavljač će mu na navedenoj adresi ostaviti „obavijest o prispjeću pošiljke“ na kojoj će biti navedene informacije odnosno telefonski kontakt broj vezan za dogovor termina ponovne dostave unutar 5 dana.Nakon isteka tog roka pošiljka se vraća pošiljatelju.

Prilikom preuzimanja robe molimo Vas da istu prekontrolirate te ukoliko utvrdite neke nedostatke ili nepravilnosti odmah o tome obavijestite tj.reklamirate dostavljaču i pošiljatelju.

U slučaju da ste dobili proizvod koji niste naručili ili neispravan proizvod ili imate bilo kakav prigovor sukladan članku 8 Zakona o zaštiti potrošača molimo Vas da nas obavijestite na e-mail:webprodaja@tauzer-b.hr.


Uvjeti o korištenju  internet stranice Tauzer-b  d.o.o. na adresi  www.tauzer-b.hr

Web stranicu tauzer-b.hr pokrenuo je i uređuje Tauzer-b d.o.o.(dalje u tekstu Tauzer-b ili mi).

Prvim i svakim sljedećim korištenjem naše web stranice smatramo da ste se u cijelosti upoznali s ovim Uvjetima,da su vam u potpunosti jasni te ih prihvaćate.Ukoliko niste suglasni s njima molimo vas da ne pristupate web stranici te ne koristite njezine sadržaje.Ukoliko imate bilo kakvih nejasnoća ili pitanja vezanih za Uvjete korištenja,molimo vas da nam se obratite na adresu webprodaja@tauzer-b.hr.

Izgled i sadržaj naše web stranice te Uvjete korištenja možemo u bilo kojem trenutko mijenjati.Smatramo da vaše svako naknadno korištenje web stranice automatski predstavlja vaše prihvaćanje svih eventualnih izmjena ovih uvjeta.

Pregledavanje sadržaja na ovoj adresi dopušteno je samo za osobne svrhe.Zabranjeno je javno prikazivanje,download,kopiranje,prenošenje,objavljivanje,mijenjanje,reproduciranje,distribuiranje, prodaja,izrada kopija,otpremanje te svaka druga vrsta korištenja  sadržaja ovih stranica.

Korisnicima se zabranjuje objavljivanje uvredljivih,vulgarnih,neprihvatljivih ili protuzakonitih tekstova odnosno slika,kao i svih možebitnih sadržaja kojima se krše zakonom zajamčena prava, a posebno sadržaja koji imaju viruse.Korisnici stranica sami preuzimaju odgovornost za svaku nastalu štetu koja je proizašla zbog njihovih aktivnosti,a koje nisu u skladu sa svime navedenim ,kao i za eventualne druge vrste šteta koje bi se iz toga mogle desiti .Tauzer-b pridržava pravo da po potrebi sve materijale koje korisnici objavljuju na njegovim stranicama,djelomično ili potpuno izbriše.

Prilikom dostavljanja vašeg  sadržaja na ovu adresu,automatski izdajete Tauzeru-b sva prava i licencu za korištenje istih,odnosno raspolaganje njima u bilo koju svrhu i način bez ikakve naknade.Svi ovi uvjeti važe i nakon prestanka važnosti ovog ugovora.Svaka osoba koja pošalje sadržaj Tauzeru-b jamči pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da je isti  isključivo njegovo vlasništvo te da za njega ima sva  autorska prava.Ukoliko Tauzer-b zbog objave istih pretrpi bilo kakvu štetu,oni koji su dostavili taj materijal obvezuju se naknaditi  cjelokupnu štetu koju bi Tauzer-b u tom slučaju pretrpio.

Internet trgovina

Uvjeti poslovanja vrijede za kupce s prebivalištem na području Republike Hrvatske.

Prodavatelj je Tauzer-b d.o.o.,a kupac je posjetitelj njegovih stranica, poslovno sposobna i punoljetna osoba,koja ispuni elektronsku narudžbu,pošalje je Tauzeru-b te izvrši plaćanje pouzećem ili avansno.

Odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom kupnje snosi isključivo kupac.

 Svojom narudžbom artikala kupac automatski prihvaća sve uvjete poslovanja koji su navedeni  na ovim stranicama.

Ukoliko postoji nekakvo neslaganje sa spomenutim uvjetima,molimo da ga u pisanom obliku dostavite prije bilo kakve narudžbe na e-mail:webprodaja@tauzer-b.hr ili na našu adresu.

Kupac posjeduje pravo na raskid ugovora vezano za članak 44  Zakona o zaštiti potrošača.Pravo  ostvaruje u roku i na način sukladan zakonu.

Tauzer-b d.o.o. zadržava pravo narudžbu neprihvatiti odnosno ne isporučiti traženu robu u slučaju da ustanovi da je došlo do zloupotrebe njegove Internet stranice ili spozna da su poslani podaci na narudžbi nepotpuni tj. netočni.

Pružanjem usluge svoje Internet  trgovine,Tauzer-b ne snosi troškove koje imate koristeći računalnu opremu i ostale usluge,a sve u svrhu pristupa našim stranicama.

Tauzer-b zadržava pravo na pogreške prilikom opisa,fotografija,cijena i ostalih informacija vezanih za objavljene artikle.Raspoložive količine artikala traju do isteka zaliha.

Dostava robe

Ukoliko kupac odbije zaprimiti robu koju je naručio od prodavatelja,iako je ista stigla u ispravnom stanju,dužan je prodavatelju snositi naknadu svih nastalih troškova vezanih za isporuku.

U slučaju da kupac ne zaprimi robu ili obavijest o dostavi u očekivanom razdoblju, treba što prije obavijestiti prodavatelja kako bi on poduzeo sve potrebne korake pronalaska pošiljke, odnosno eventualno poslao novu  pošiljku.

Uvjeti vezani za ispravnost pošiljke

Svi naručeni proizvodi pakiraju se tako da prilikom uobičajene manipulacije istima ne dođe do oštećenja.

Pri isporuci robe kupac je dužan provjeriti svako eventualno nastalo oštećenje na istoj te odmah reklamirati sve neispravnosti dostavljaču i prodavatelju,a ukoliko paket sadrži evidentno vanjsko oštećenje ne mora ju ni zaprimiti.

Kupac se obvezuje usporediti sadržaj u pošiljci( količinu i tip dostavljene robe) s računom,te ukoliko utvrdi da nešto nedostaje ili je isporučen nenaručeni proizvod,odmah obavijesti o tome osobu koja je robu dostavila.

Primatelj pošiljke i dostavljač na licu mjesta ispisuju zapisnik kojim utvrđuju nepravilnosti te ga potpisuju.

Tauzer-b će u minimalnom roku na svoj trošak dostaviti kupcu artikle za koje se utvrdi da su krivo isporučeni.

Provjera ispravnosti naručene robe je odgovornost koju preuzima sam kupac, te se u tom smislu sve naknadne reklamacije vezane uz količinu ili tip dostavljene robe ,odnosno bilo kakvih drugih nedostataka neće uvažiti.

Reklamacije

U slučaju da dobijete proizvod koji niste naručili ili artikle s greškom,odnosno imate li  kakav prigovor  vezan članku 8 Zakona o zaštiti potrošača,molimo da nas kontaktirate na e-mail adresu:webprodaja@tauzer-b.hr.

Objavljena slika proizvoda na Internet stranicama nije nužno izgleda stvarnom izgledu proizvoda,te kupac te proizvode ne može reklamirati sukladno toj osnovi.

Tauzer-b d.o.o. ima pravo izmjeniti ove uvjete,te će svaku promjenu objaviti na ovim web stranicama.

Autorska prava

Sav sadržaj ove web stranice zaštićen je autorskim pravom čiji je vlasnik Tauzer-b,ili je od strane trećih osoba ustupljen Tauzeru-b..Tauzer-b  posjeduje autorsko pravo na kompletno uređivanje,izbor sadržaja i slika ove stranice.Ova stranica sadrži zaštitne znakove i druge sadržaje intelektualnog vlasništva koji pripadaju Tauzeru-b,te se zabranjuje kopiranje postojećih sadržaja na ovoj web stranici.

Sve fotografije,slike i ostali postojeći materijali ovih web stranica vlasništvo su Tauzer-b.Autorsko pravo svih materijala koji se nalaze na ovim stranicama pripadaju Tauzeru-b.Sva prava su pridržana.Zabranjeno je upotrebljavati bilo koji materijal s ove web stranice vezan s prodajom ili uslugom bilo koje vrste.Svi medijski korisnici obvezuju se pridržavati ovdje utvrđenih uvjeta vezanih za korištenje materijala ovih web stranica.

Tauzer-b gleda prilikom objave podataka na svojoj web stranici da su oni što točniji,ali također se ograđuje od odgovornosti za točnost i potpunu ispravnost istih.

Tauzer-b ne garantira da će ova web stranica uvijek i u potpunosti biti raspoloživa,te eventualno sadržavati viruse ili pogreške.S toga svaki korisnik prihvaća korištenje ove web stranice isključivo na  vlastitu odgovornost.

Tauzer-b ne odgovara za bilo kakvu štetu koja može proizaći prilikom korištenja sadržaja sadržanih na ovim web stranicama.

Korisnici ovih web stranica izrijekom se obvezuju u potpunosti obeštetiti Tauzer-b d.o.o. glede bilo kakvih potraživanja,tj.troškova i odgovornosti,a koji bi mogli nastati uslijed njihova neodgovornog i zakonu suprotnog korištenja materijala s njihovih web stranica.

Zaštita osobnih podataka

Tauzer-b d.o.o. prikuplja osobne podatke koji su isključivo poslani dobrovoljno,te od vas ne zahtjeva otkrivanje više podataka od potrebnog za sudjelovanje u Internet kupovini.Prikupljeni podaci ostaju tajni,te se ne otkrivaju,ne prosljeđuju odnosno ne daju nikome van Tauzer-b d.o.o.,osim u slučaju zakonske istrage.Također,Tauzer-b d.o.o. ne prikuplja podatke maloljetnih osoba,te Vas molimo da ukoliko ste maloljetna osoba ne šaljete nikakve osobne podatke tj. zahtjev za narudžbom jer takvim osobama ne odobravamo kupnju.

U svakom trenutku od nas možete zatražiti pregled svojih osobnih podataka koje smo zaprimili s Vaše strane,te ukoliko iste želite ispraviti ili brisati,molimo Vas da nas slobodno kontaktirate.